SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kürtün İlkokulu

Dünyayı Değiştiren Kadınlar

Ock

Okulumuz Müdür Yardımcısı Bülent SÜER'in yürüttüğü 'COLLECT AND CREATE' isimli E-Twinning projesinde okul panoso hazırlandı.

Ock

Okulumuz Okul Öncesi öğretmenleri Mehmet Akif BAŞ tarafından yürütülen Cultural Adventure  isimli E-Twinning Projesi kabul edilerek uygulamaya başladı.

Kuruculuğunu Türkiye’nin yaptığı Cultural Adventure, Kültür Serüvenini ele aldığımız e-twimming projesinin  tanışma toplantısını gerçekleştirildi. 8 Türk, 2 Azerbaycanlı ortakla yürütülen projede; Kültürlerimizin buluşacağı ve yeni yerler keşfedeceğimiz projede öğrenci ve öğretmenlerimizi farklı deneyimler bekliyor.

Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı Bülent SÜERtarafından yürütülen ''Collect and Create'' isimli E-Twinning Projemiz kabul edilerek uygulamaya başlanmıştır. Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN tarafından yürütülen ''The Power of Game'' isimli E-Twinning Projelerimiz kabul edilerek uygulamaya başlanmıştır. Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını güzel bir halkın katılımı ile törenlerle kutladık. Tüm Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Haz

Mehmet Akif BAŞ öğretmenimizin yürütücülüğünü üslendiği "Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi" yıl sonu sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

Başta proje yürütücüsü öğretmenimize, okul yönetimimize, katkılarını esirgemeyen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Mrt

Tiyatro ekibi okulumuza gelerek bir gösteri sergiledi. Böylece tüm öğrencilerimiz tiyatroyu okullarında izleme olanağı buldular.

Organizasyonu ayarlamasını sağlayan yönetici ve öğretmenlerimize, okulumuza kadar gelecek öğrencilerimizi tiyatro ile buluşturan tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Çarşamba Belediyesi tarafından Cemil Sensoy Kültür Merkezinde gösterime çıkan "ÇÖP AVCISI" tiyatro oyununa okulumuzun tüm öğrencileri ile birlikte katılım sağladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısı ile okulumuzda program düzenlendi.

Bu Vatan uğruna canlarını feda eden, bu toprakları Vatan yapan  aziz şehitlemizi şükran ve minnet ile anıyoruz.

Mrt

Ülke genelinde eş zamanlı yapılan deprem ve tahliye tatbikatı okulumuzda başarılı bir biçimde uygulandı.

Katkı sunan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, Kitap sevgisi ve kitap alma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okulumuz tarafından Samsun TÜYAP Kitap Fuarına gezi düzenlendi. Gezide öğrencilerimize okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma SIRTBAŞ rehberlik yaptı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.