SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kürtün İlkokulu

Nis

Okulumuz öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN'ın kuruculuğunu yaptığı Ritmik Sayma Bizim İşimiz(Rhythmic Counting is Our Job) isimli eTwinning projesinin öğrenci webinarı 17.04.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Tanışma sonrasında öğrenciler Jamboard'u kullanarak beyin fırtınası etkinliğini gerçekleştirdiler. Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Nis

Okul öncesi öğretmenimizin öğrencileri ile yürütmüş olduğu Kültür Serüveni E-twimming Projesi Mart ayında öğrencilere yöresel yemeklerimiz ve kültürel değerlerimizin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz velilerimizin yaptığı yöresel yemeklerin tadına bakarken, sanat etkinlikleri ile kültürel değerlerimizi daha iyi tanımış oldular.

Mrt

Okulumuz anasınıfımiz tarafından yürütülen Kültür Serüveni E-twimming Projesi Şubat ayı etkinliklerinde ogrenciler

"Yaşadığım yer sanat etkinliği", "Yaşadığım yer fotoğraf sergisi" etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN  ''RİTMİK SAYMA BİZİM İŞİMİZ'' isimli eTwinning projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında Ritmik sayıyorum oyunu oynadılar.Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 1/A Sınıf Öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN ''OYUNUN GÜCÜ'' isimli eTwinning projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında sınıfında güven oyunu oynadılar. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 1/A sınıfı Öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN ''RİTMİK SAYMA BİZİM İŞİMİZ'' isimli eTwinning projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında Kelime Bulutu yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimiz teşekkür ediyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminde uygulayacağımız ''Kuşak Köprüsü ve Geri Dönüşümün Yıldızları'' isimli projelerimizin açılış programı şube müdürlerimiz Yusuf TANRIÖVEN ve Halil KANAT'ın katılımları ile gerçekleşti.

Mrt

eTwinning Okulu başvurumuuzu tamamladık.

Şbt

Okulumuz 1-/A sınıfı öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN Güvenli İnternet Günü etkinlikleri kapsamında slogan etkinliği gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Bülent SÜER'in kuruculuğunu yaptığı 'Dünyayı Değiştiren Kadınlar'isimli e Twinning projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında okuul panoları düzenlendi.Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN Kurucu olarak yürüttüğü 'Ritmik Sayma Bizim İşimiz' isimli e-Twinning projesinde yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında okul panosu düzenledi.Projeyi yürüten öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN'ın yürüttüğü 'The Power of Game' isimli e-Twinning projesinde Veli Bilgilendirme Seminerleri gerçekleştirdi.Projeyi yürüten öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Tuğba ALTAYLI AYDIN Kurucu olarak yürüttüğü 'Ritmik Sayma Bizim İşimiz' isimli e-Twinning projesinde Veli Bilgilendirme Seminerleri gerçekleştirdi.Projeyi yürüten öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ritmik Sayma Bizim İşimiz

Dünyayı Değiştiren Kadınlar